Νέο Trailer Από Το "The Haunting of Bly Manor"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "The Haunting of Bly Manor", το δεύτερο μέρος της ανθολογίας τρόμου που ξεκίνησε το με το "The Haunting of Hill House". Μια νέα σειρά, με νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, που είναι βασισμένη στο "The Turn of the Screw", την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898.

Το νέο trailer διαθέτει πιο ήπιο τόνο από το προηγούμενο, εστιάζοντας περισσότερο στην ατμόσφαιρα και τους κατοίκους της έπαυλης.

"Ύστερα από τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού, ο Henry Wingrave (Henry Thomas) προσλαμβάνει μια νεαρή Αμερικανίδα νταντά (Victoria Pedretti), για να φροντίσει τα ορφανά ανίψια του (Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth), που διαμένουν στη έπαυλη Bly Manor μαζί με τον σεφ Owen (Rahul Kohli), την κηπουρό Jamie (Amelia Eve) και την οικονόμο Mrs. Grose (T’Nia Miller).
Όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται στην έπαυλη και σκοτεινά μυστικά αγάπης και απώλειας πολλών αιώνων, περιμένουν να αποκαλυφθούν σε αυτό το ανατριχιαστικό γοτθικό ρομάντζο. Στην έπαυλη Manor, η λέξη νεκρός δεν σημαίνει και χαμένος."

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν βρίσκονται και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix, που εκτός από το "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Πρωταγωνιστούν οι Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen,Benjamin Evan Ainsworth, Amelia Bea Smith, T’Nia Miller, Tahirah Sharif, Amelia Eve, Rahul Kohli.

Το "The Haunting of Bly Manor" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.