Νέο Trailer Απο Το "The Great"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Great", την σατιρική τηλεοπτική σειρά εποχής του Tony McNamara. Το πρώτο trailer φανερώνει μια διασκεδαστική τηλεοπτική σειρά που "μπερδεύει" ιστορικά γεγονότα με την σάτιρα, θυμίζοντας έντονα το "The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου.

"Ένα σατιρικό, κωμικό δράμα που εστιάζει στην άνοδο της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας, που κατάφερε από περιθωριακή να εξελιχθεί στην μακροβιότερη μονάρχη της Ρωσικής ιστορίας.
Η πρώτη σεζόν είναι μια μυθοπλαστική, διασκεδαστική και αναχρονιστική ιστορία ενός ρομαντικού κοριτσιού, μιας ιδεαλίστριας που καταφθάνει στη Ρωσία για έναν προαποφασισμένο γάμο με τον ασταθή Αυτοκράτορα Πέτρο.
Αντί να βρει τον έρωτα και την λιακάδα που ήλπιζε, η Αικατερίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν επικίνδυνο και διεφθαρμένο παρασκηνιακό κόσμο, που υπόσχεται να αλλάξει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να σκοτώσει τον σύζυγο της, να νικήσει την εκκλησία, να μπερδέψει τους στρατιωτικούς και να πάρει το νόμο με το μέρος της. Μια πολύ μοντέρνα ιστορία γύρω από το παρελθόν της, που περιλαμβάνει τους πολλούς ρόλους που έπαιξε στη ζωή της, ως σύντροφος, δασκάλα, ηγέτης, φίλη και αγωνίστρια."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tony McNamara ("The Favourite", "Doctor Doctor"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Elle Fanning ("The Neon Demon"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi και Belinda Bromilow.

Το "The Great" θα διατεθεί μέσα απο το Hulu στις 15 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.