Νέο Trailer Απο Το "The Fugitive"

0

Το Quibi, η νέα υπηρεσία streaming για κινητά και tablets, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Fugitive", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 60' και την κινηματογραφική ταινία του 1993, που είχε στην θέση των πρωταγωνιστών τους Harrison Ford και Tommy Lee Jones. Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά με το ίδιο concept της κινηματογραφικής ταινίας, αλλά προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή, καθώς η ενοχοποίηση του αθώου πρωταγωνιστικού χαρακτήρα ξεκινά μέσα από τα smartphones και τα social media.

"Όταν μια βόμβα εκρήγνυται σε ενα τρένο του μετρό του Los Angeles, ο επιβάτης Mike Ferro (Holbrook) θέλει απλά να βεβαιωθεί πως η σύζυγος του Allison και η 10χρόνη κόρη του Pearl είναι ασφαλείς. Όμως τα λανθασμένα αποδεικτικά στοιχεία και η δημοσιογραφία των social media, δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα. Όλος ο κόσμος νομίζει πως ο Mike ήταν ο υπεύθυνος για αυτή την αποτρόπαια ενέργεια. Λανθασμένα και πολύ δημόσια στοχοποιημένος, ο Mike θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του, ξεσκεπάζοντας τον αληθινό δράστη, πρίν τον συλλάβει ο θρυλικός αστυνομικός (Sutherland) που έχει αναλάβει την υπόθεση."

Νέο Trailer Απο Το "The Fugitive"

Το σενάριο έχει γράψει ο Nick Santora ("Breakout Kings", "Prison Break"), ενώ στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Stephen Hopkins ("24", "Blown Away"). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Kiefer Sutherland ("24") και Boyd Holbrook ("Narcos"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniel David Stewart, Andy Buckley, Malcolm Goodwin, David Salsa, Rosalie McIntire, Tristan Cunningham, Erika Elyse, Mel Fair.

To "The Fugitive" που αποτελείται από 14 επεισόδια των 5-6 λεπτών, θα διατεθεί μέσα από την πλατφόρμα του Quibi, στις 3 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.