Νέο Trailer Απο Το "The Eddy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer απο το "The Eddy", την τηλεοπτική μίνι σειρά του Damien Chazelle. Το νέο trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα δραματική σειρά με jazz soundtrack, που ακολουθεί τον ιδιοκτήτη ενός Jazz κλαμπ του Παρισιού, που καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά δύσκολων καταστάσεων, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και μέσα στο κλαμπ, καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί το προσωπικό, την μπάντα, αλλά και τους διάφορους μπράβους της νύχτας.

"Σε αυτό το λαμπερό μουσικό δράμα, ο Elliot Udo, ένας κάποτε διάσημος μουσικός της Νέας Υόρκης, λειτουργεί το The Eddy, ένα μικρό Jazz κλαμπ σε μια πολυφυλετική γειτονιά του Παρισιού. Πασχίζει να κρατήσει το κλαμπ ανοικτό, να διαχειριστεί την μπάντα του μαγαζιού και να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Όταν μαθαίνει πως ο συνεργάτης του είναι μπλεγμένος σε αμφισβητούμενες επιχειρηματικές πρακτικές, τότε η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου."

Νέο Trailer Απο Το "The Eddy" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Damien Chazelle ("Whiplash"), Alan Poul ("The Newsroom"), Glen Ballard και Jack Thorne ("His Dark Materials"). Πρωταγωνιστούν οι Andre Holland ("Selma"), Yannick Bouanga, Leïla Bekhti, Vincent Heneine, Tchéky Karyo, Joanna Kulig, Amandla Stenberg, Melissa George.

Το "The Eddy" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 8 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.