Νέο Trailer Απο Το "The Crown" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Crown", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.

"To 'The Crown' εστιάζει στην Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, που σαν μια 25χρονη νιόπαντρη, καλείται να χειριστεί την τρομακτική προοπτική να ηγηθεί της πιο διάσημης μοναρχίας του κόσμου, την ίδια ώρα που θα πρέπει να χτίσει και μια σχέση με τον θρυλικό Πρωθυπουργό Sir Winston Churchill. Η Βρετανική Αυτοκρατορία βρίσκεται σε πτώση, ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται σε αναστάτωση και μια νεαρή γυναίκα αναλαμβάνει το θρόνο... μια νέα εποχή ξημερώνει. Τα πολύ καλά διασταυρωμένα κείμενα του Peter Morgan αποκαλύπτουν το ιδιωτικό ταξίδι της Βασίλισσας πίσω απο το δημόσιο προσωπείο με τολμηρή ευθύτητα. Ετοιμαστείτε να εισέλθετε στον φθονερό κόσμο της δύναμης και των προνομίων, πίσω απο τις κλειστές πόρτες του Westminster και του Buckingham Palace... οι ηγέτες μιας αυτοκρατορίας αναμένουν."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Peter Morgan ("The Queen", "The Last King of Scotland"), βασισμένος στο δικό του θεατρικό έργο "The Audience". Ο Morgan θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη Stephen Daldry ("The Reader", "The Hours", "Billy Elliot") και τον παραγωγό Andy Harries.

Πρωταγωνιστούν οι Claire Foy, Matt Smith, John Lithgow, Greg Wise, Vanessa Kirby, Jared Harris, Andy Sanderson, Michael Culkin, Nicholas Rowe, Amir Boutrous, Eileen Atkins, Harriet Walter, Jeremy Northam, Alex Jennings.

Με κόστος $156 εκατομμύρια δολάρια, το "The Crown" αποτελεί την μεγαλύτερη και ακριβότερη παραγωγή του Netflix, που συνεχίζει την "επέλαση" του στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν μέσα απο το Netflix στις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.