Νέο Trailer Απο Το "The Chilling Adventures of Sabrina"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Chilling Adventures of Sabrina", την νέα τηλεοπτική μεταφορά της εικονογραφήμενης νουβέλας "The Chilling Adventures of Sabrina", της Archie Comics. Σε αντίθεση με το πρώτο, το νέο trailer διαθέτει πιο ανάλαφρο τόνο και φανερώνει μια τηλεοπτική σειρά που απευθύνεται αποκλειστικά στο νεανικό κοινό.

"Μια σκοτεινή ιστορία ενηλικίωσης που κινείται στον τρόμο, το μεταφυσικό, την μαγεία και με τόνο που θυμίζει το "Rosemary’s Baby" και το "The Exorcist". Η νέα μεταφορά βρίσκει τη Sabrina να πασχίζει με την διπλή της φύση (μισή μάγισσα-μισή θνητή), ενώ την ίδια ώρα καλείται να αντιμετωπίσει τις σατανικές δυνάμεις που απειλούν την ίδια, την οικογένεια της και τον κόσμο της ημέρας."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Roberto Aguirre-Sacasa ("Glee", "Carrie", "Archie comics"), ο δημιουργός πίσω απο την σειρά "Riverdale" του δικτύου CW, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Toland Krieger ("The Age of Adaline"). Την παραγωγή έχουν υλοποιήσει η Warner Bros. TV και η Berlanti Productions του Greg Berlanti ("Arrow", "The Flash").

Πρωταγωνιστούν οι Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle, Abigail Cowen, Bronson Pinchot, Gavin Leatherwood, Lachlan Watson.

Το "The Chilling Adventures of Sabrina" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.