Νέο Trailer Απο Το "The Boys"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Boys", την τηλεοπτική μεταφορά του comic των Garth Ennis και Darick Robertson. Το νέο trailer που είναι έξοχα μονταρισμένο, φανερώνει μια hardcore, ακατάλληλη σειρά με έξυπνο χιούμορ, που δεν φοβάται να ξεπεράσει τα όρια.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου οι σούπερ ήρωες υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι απο αυτούς είναι διεφθαρμένοι απο την φήμη και την δόξα και συχνά εκδηλώνουν ανάρμοστες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών. Για αυτό το λόγο, η CIA δημιούργησε μια υπερ-ομάδα ασφαλείας, γνωστή και ως οι "The Boys", που καθήκον της είναι να επιβλέπει την κοινότητα των σούπερ ηρώων."

Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg ("This Is the End", "The Interview"), οι οποίοι έχουν ήδη υλοποιήσει και την μεταφορά του comic "Preacher" στο AMC.

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Eric Kripke, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Supernatural", που εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Rogen και Goldberg.

Νέο Trailer Απο Το "The Boys"

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Antony Starr ("American Gothic") υποδύεται τον Homelander, τον ηγέτη της ομάδας σούπερ ηρώων "The Seven", o Karl Urban ("Dredd") βρίσκεται στο ρόλο του Billy Butcher, ο Jack Quaid ("Vinyl") υποδύεται τον Wee Hughie, ο Simon Pegg ("Star Trek") υποδύεται τον πατέρα του, η Dominique McElligott ("The Last Tycoon"), θα υποδυθεί την Βασίλισσα Maeve, ενώ o Jessie T. Usher ("Survivor’s Remorse") έχει αναλάβει το ρόλο του A-Train.
O Chace Crawford ("Gossip Girl") έχει αναλάβει το ρόλο του "The Deep", o Nathan Mitchell ("iZombie") θα υποδυθεί τον Black Noir, η Erin Moriarty ("Blood Father") υποδύεται την Annie January/Starlight, ενώ η Elisabeth Shue ("Leaving Las Vegas") βρίσκεται στη θέση της συντονίστριας της υπηρεσίας.

Το σκοτεινό και ιδιαίτερα βίαιο "The Boys", θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου, μέσα απο την πλατφόρμα του Amazon Prime Video....

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.