Νέο Trailer Απο Το "Succession" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Succession", την νέα τηλεοπτική σειρά του συνδρομητικού δικτύου, που εστιάζει σε μια πανίσχυρη οικογένεια που ελέγχει έναν απο τους μεγαλύτερους ομίλους μέσων μαζικής ενημέρωσης.

"Η ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη και εξερευνά θέματα της πολιτικής, της δύναμης και της οικογένειας. Ο Logan Roy (Brian Cox), ο σκληρός και πανίσχυρος ηλικιώμενος πατριάρχης, είναι ο επικεφαλής της Waystar Royco, ενός μεγάλου οικογενειακού ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο Logan είναι παντρεμένος με την τρίτη σύζυγό του, Marcia (Hiam Abbass), μια στοργική και επιβλητική σύντροφος. Ο Kendall Roy (Jeremy Strong), ο μεγαλύτερος γιός του Logan απο τον δεύτερο γάμο του, είναι αυτή τη στιγμή τμηματικός πρόεδρος της εταιρείας και ο πρώτος στην διαδοχή της προεδρίας.
Ο Roman Roy (Kieran Culkin), ο νεότερος αδελφός του Kendall, είναι ο ντόμπρος και λάτρης της καλοπέρασης γιός, που πλέον δεν εργάζεται στην εταιρεία. Η Siobhan 'Shiv' Roy (Sarah Snook), είναι η μοναδική κόρη του Logan και νεότερο μέλος της οικογένειας, που επιδιώκει μια καριέρα στη πολιτική. Ο Connor Roy (Alan Ruck), ο μεγαλύτερος γιός του Logan μοναδικό παιδί απο τον πρώτο γάμο του, έχει ακολουθήσει μια ανεξάρτητη ζωή στο Μεξικό."

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Jesse Armstrong ("In the Loop"), ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner, ενω την σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου έχει αναλάβει ο Adam McKay ("The Big Short"), ο οποίος βρίσκεται και στη θέση του παραγωγού μαζί με τον ηθοποίο Will Ferrell.

Πρωταγωνιστούν οι Brian Cox ("Troy", "War & Peace"), Hiam Abbass ("I Still Hide To Smoke"), Natalie Gold ("The Leftovers"), Matthew Macfadyen ("Ripper Street"), Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Alan Ruck, Nicholas Braun, Peter Friedman και Rob Yang.

Η πρώτη σαιζόν του "Succession" αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.