Νέο Trailer Από Το "Station Eleven" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Station Eleven", την μεταποκαλυπτική τηλεοπτική σειρά του Patrick Somerville. Το νέο trailer φανερώνει μια δραματική σειρά, που εξελίσσεται 20 χρόνια μετά το ξέσπασμα μιας επιδημίας που αποδεκάτισε την ανθρωπότητα. Μια σειρά που αν και φαίνεται καλογυρισμένη, φαντάζει κάπως βαρετή.

"Μια μεταποκαλυπτική, επική ιστορία που εξελίσσεται σε πολλές και διαφορετικές χρονικές περιόδους. Αυτή η limited δραματική σειρά, αφηγείται τις ιστορίες των επιζώντων μιας ολέθριας γρίπης, καθώς προσπαθούν να ξαναχτίσουν και να αναπαραστήσουν τον κόσμο από την αρχή, διατηρώντας όμως τα καλύτερα στοιχεία από αυτόν που χάθηκε."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Patrick Somerville ("Maniac", "Made for Love"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα της St. John Mandel. Στη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων βρίσκεται ο Hiro Murai ("Atlanta").

Πρωταγωνιστούν οι Mackenzie Davis ("Halt and Catch Fire"), Himesh Patel ("Yesterday"), Gael Garcìa Bernal ("Mozart in the Jungle"), Danielle Deadwyler ("Paradise Lost"), Daniel Zovatto, David Wilmot, Philippine Velge, Matilda Lawler, Lori Petty, Nabhaan Rizwan, Joe Pingue.

Το "Station Eleven" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 16 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.