Νέο Trailer Απο Το "Star Trek Picard"

0

Το CBS All Access κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con, το πλήρες trailer "Star Trek: Picard", την νέα σειρά απο το σύμπαν του "Star Trek", που όπως υποδηλώνει ο τίτλος εστιάζει στον χαρακτήρα του Κυβερνήτη Jean-Luc Picard. Το νέο trailer φανερώνει μια επιστροφή στις ρίζες για το τηλεοπτικό franchise, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα είναι αρκετό για να δελεάσει το κοινό, που έχει κουραστεί απο τις πολλές και διαφορετικές υλοποιήσεις του franchise.

"Ο Patrick Stewart επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Jean-Luc Picard, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε για επτά σεζόν στο 'Star Trek: The Next Generation'. Η νέα σειρά ακολουθεί αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του."

Στην παραγωγή της σειράς βρίσκονται οι Alex Kurtzman ("Sleepy Hollow", "Star Trek", "Star Trek: Discovery") και Akiva Goldsman ("The Da Vinci Code", "Star Trek: Discovery"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Rod Roddenberry, τον γιό του δημιουργού της original σειράς, Gene Roddenberry.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Patrick Stewart ("X-Men"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Brent Spiner ("Star Trek: First Contact"), Jonathan Frakes ("Star Trek: Nemesis"), Marina Sirtis ("Star Trek Generations"), Jonathan Del Arco ("Star Trek: The Next Generation"), Alison Pill ("The Newsroom"), Michelle Hurd ("Blindspot"), Jeri Ryan, Evan Evagora ("Fantasy Island"), Isa Briones ("Takers"), Santiago Cabrera ("Salvation") και Harry Treadaway ("Penny Dreadful").

Αν και η original σειρά (1966-1969) με τους William Shatner και Leonard Nimoy αποτελεί μια τις κορυφαίες όλων των εποχών, τόσο οι κινηματογραφικές ταινίες του J.J Abrams όσο και η τηλεοπτική σειρά "Star Trek: Discovery" που έκανε πρεμιέρα πρίν απο δυο χρόνια, δεν κατάφεραν να συλλάβουν την ουσία της κλασικής σειράς του Gene Roddenberry, κάτι που πιθανότατα δεν θα αλλάξει και με το Picard", που έχει σαν κυριότερο ατού, την παρουσία του εξαιρετικού Patrick Stewart.

Το "Star Trek: Picard" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το CBS All Access στις 23 Ιανουαρίου του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.