Νέο Trailer Απο Το "Snowpiercer" Του TNT

0

Το TNT κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Snowpiercer", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας του Bong Joon-ho, που κυκλοφόρησε το 2014. Το νέο σύντομο trailer παρουσιάζει μια σειρά με υψηλό επίπεδο παραγωγής, αλλά και ατμόσφαιρα στούντιο, που σίγουρα φαντάζει κατώτερη από αυτήν της ταινίας του Bong Joon-ho.

"Η ιστορία λαμβάνει χώρα το 2031, σε μια εποχή όπου ο κόσμος εχει υποστεί μια τεράστια οικολογική καταστροφή - ύστερα απο ένα αποτυχημένο πείραμα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη - και έχει πλέον εισέλθει σε μια νέα εποχή των παγετώνων. Οι μοναδικοί επιζώντες, είναι στιβαγμένοι σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει μονίμως τον γύρο της γής, χωρισμένο σε ταξικές κατηγορίες."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς που βασίζεται τόσο στην ταινία όσο και στη σειρά comics "Le Transperceneige", έγραψε αρχικά ο Josh Friedman ("Avatar 3", "War Of The Worlds", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών και αντικαταστάθηκε από τον Graeme Mason ("Orphan Black").

Νέο Trailer Απο Το "Snowpiercer" Του TNT

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly ("Requiem for a Dream", A Beautiful Mind"), Layton Well ("Hamilton"), Alison Wright ("The Americans"), Roberto Urbina ("Narcos"), Katie McGuinness ("Roots"), Annalise Basso ("Captain Fantastic"), Mickey Sumner ("Frances Ha"), Sasha Frolova, Benjamin Haigh.

Η σειρά που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα παρασκήνια με τις αποχωρήσεις του σεναριογράφου Josh Friedman και του σκηνοθέτη Scott Derrickson ("The Day the Earth Stood Still, "Doctor Strange"), φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών που ήδη έχουν παραγγείλει και την δεύτερη σεζόν.

Η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του τηλεοπτικού "Snowpiercer" επισπεύσθηκε λόγω κορωνοϊού και τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.