Νέο Trailer Απο Το "Show Me a Hero"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Show Me a Hero", την δραματική μίνι σειρά του David Simon, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Lisa Belkin.

"Η ιστορία εστιάζει στον Nick Wasicsko (Oscar Isaac), τον νεότερο δήμαρχο μεγάλης πόλης στη χώρα, που ξαφνικά βρίσκεται στη μέση μιας φυλετικής διαμάχης, όταν ενα ομοσπονδιακό δικαστήριο τον διατάζει να χτίσει ενα μικρό αριθμό φθηνών κατοικιών στις "λευκές" συνοικίες της πόλης του, στο Yonkers της Νέας Υόρκης. Η προσπάθεια του Wasicsko να εφαρμόσει την διαταγή, "κόβει την πόλη στα δυο", παραλύει την δημοτική διοίκηση και τελικά καταστρέφει το πολιτικό του μέλλον."

Δημιουργός της σειράς είναι ο David Simon ("The Wire", "Treme"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Belkin, και τον William F. Zorzi. Οσον αφορά την σκηνοθεσία, και τα έξι επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο Paul Haggis ("Crash", "The Next Three Days").

Πρωταγωνιστούν οι Oscar Isaac, Alfred Molina, Jon Bernthal, Winona Ryder, Catherine Keener, James Belushi, Terry Kinney, Michael Stahl-David, Latanya Richardson Jackson, Natalie Paul, Clarke Peters και Daniel Stern.

Με σημαντικούς συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες και με την υποστήριξη του HBO, το "Show Me a Hero", φαντάζει σαν μια αξιόλογη δραματική σειρά.

Η μίνι σειρά θα αποτελείται απο έξι επεισόδια και κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.