Νέο Trailer Απο Το "Servant" Του M. Night Shyamalan

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε τα πρώτα teasers απο το "Servant", την τηλεοπτική σειρά τρόμου του M. Night Shyamalan. Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό γύρω απο την πλοκή της σειράς, που φαίνεται να διαθέτει μια πολύ ανατριχιαστική ατμόσφαιρα.

"Η σειρά ακολουθεί ενα ζευγάρι απο την Philadelphia, τους Dorothy (Lauren Ambrose) και Sean Turner (Toby Kebbell), οι οποίοι θρηνούν ύστερα απο ανείπωτη τραγωδία. Μια τραγωδία που θα προκαλέσει ενα ρήγμα στο γάμο τους, που θα ανοίξει την πόρτα σε μια μυστηριώδη δύναμη που θα εισέλθει στο σπίτι τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tony Basgallop ("Hotel Babylon", "Berlin Station"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το επεισόδιο-πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, S.J. Son, Jeffrey Mowery, Lauren Ambrose, Erinn Anova, Sarah Biermann, Ronald Melton Braxton, Lyman Chen, Blaise Corrigan, Sugey Cruz-Everts.

Το "Servant" που θυμίζει κάτι απο το θρίλερ τρόμου "The Boy", θα διατεθεί μέσα απο το Apple Tv+ στις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.