Νέο Trailer Απο Το "Roadies"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Roadies", την πρώτη τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Cameron Crowe ("Singles", "Almost Famous").

"Η ιστορία ακολουθεί την καθημερινότητα μιας επιτυχημένης ρόκ περιοδείας, μέσα απο τα μάτια των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. Μια εις βάθος ματιά στις παράτολμες, ρομαντικές, αστείες και συχνά συναισθηματικές ζωές των αφοσιωμένων ανθρώπων που ζούν για την μουσική και την εκ των πραγμάτων οικογένεια που σχηματίζεται στην πορεία."

Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cameron Crowe, που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, μαζί με τον J.J. Abrams ("Lost") και τον Bryan Burk ("Person of Interest").

Roadies showtime

Πρωταγωνιστούν οι Carla Gugino, Luke Wilson, Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Luis Guzman, Peter Cambor, Rafe Spall, Colson Baker, Tanc Sade, Ron White, Jacqueline Byers, Finesse Mitchell, Branscombe Richmond.

Με ιστορία που εστιάζει στους αφανείς ήρωες των συναυλιών και ένα αξιόλογο cast, η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Cameron Crowe αναμένεται σαν μια ενδιαφέρουσα ματιά στα παρασκήνια των συναυλιών, που συνδυάζει το δράμα με την κωμωδία.

Η πρώτη σαιζόν του "Roadies", θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου στο Showtime.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.