Νέο Trailer Από Το "Raised by Wolves"

0

Το HBO Max κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Raised by Wolves" την νέα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας, των Aaron Guzikowski και Ridley Scott. Το νέο trailer είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό καθώς φανερώνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη σεζόν, σε μια σειρά που φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά και ελαττωματική.

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο ανδροειδή σε ρόλους πατέρα και μητέρας, που έχουν αναλάβει την αποστολή να αναθρέψουν παιδιά ανθρώπων σε ένα μυστηριώδη και παρθένο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων απειλείται με τον διχασμό από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή θα μάθουν πως ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή."

Σεναριογράφος και showrunner της σειράς είναι ο Aaron Guzikowski ("Prisoners"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott ("Alien", "Gladiator"), David W. Zucker ("The Man in the High Castle"), Jordan Sheehan ("The Terror"), Adam Kolbrenner ("Prisoners") και την Robyn Meisinger.

Νέο Trailer Από Το "Raised by Wolves"

Εκτός από την παραγωγή, ο Ridley Scott έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της σειράς, επιστρέφοντας στην τηλεοπτική σκηνοθεσία ύστερα από σχεδόν πενήντα χρόνια.

Πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel ("Vikings"), Amanda Collin ("A Conspiracy of Faith"), Abubakar Salim ("Jamestown"), Winta McGrath ("Aloft"), Matias Varela ("Narcos"), Aasiya Shah ("Call the Midwife"), Niamh Algar ("The Virtues"), Felix Jamieson ("Game of Thrones"), Ethan Hazzard ("Damned"), Jordan Loughran ("Emerald City"), Ivy Wong ("Star Wars: Rogue One").

Το "Raised by Wolves" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.