Νέο Trailer Από Το "Ratched" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Ratched", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στον χαρακτήρα της νοσοκόμας Mildred Ratched από το φιλμ "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" που σκηνοθέτησε ο Milos Forman το 1975.

Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής και πλούσιο cast αλλά και το χαρακτηριστικό στύλ των παραγωγών του Ryan Murphy, που η αλήθεια είναι πως δεν είναι για όλα τα γούστα.

"Η ιστορία εξελίσσεται το 1947 και ακολουθεί την Mildred Ratched, που καταφτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια αναζητώντας δουλειά σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο, εκεί όπου΄έχουν ξεκινήσει νέα και ανατριχιαστικά πειράματα γύρω από το ανθρώπινο μυαλό. Σε μια μυστική αποστολή, η Mildred παρουσιάζεται σαν την ιδανική και αφοσιωμένη νοσοκόμα. Όμως στην πορεία αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχιατρικής φροντίδας, κρύβοντας πίσω από το λαμπερό προσωπείο της ένα κλιμακούμενο σκοτάδι που σιγόκαιγε μέσα της, αποδεικνύοντας πως τα αληθινά τέρατα γίνονται και δεν γεννιούνται."

Δημιουργός της σειρά είναι ο Evan Romansky, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Ryan Murphy ("American Horror Story") και Ian Brennan ("Glee").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Sarah Paulson ("American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Judy Davis, Vincent D’Onofrio, Sharon Stone, Brandon Flynn, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo, Jon Jon Briones, Finn Wittrock.

Το "Ratched" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 18 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.