Νέο Trailer Απο Το "Outcast"

0

Η FOX International Studios κυκλοφόρησε μέσα απο το Comic Con της Νέας Υόρκης, ένα νέο trailer απο το "Outcast", την μεταφορά στη μικρή οθόνη του νέου comic του Robert Kirkman ("The Walking Dead").

"Η ιστορία του Kyle Barnes, ενός ανθρώπου που έχει πληγεί απο τον δαιμονισμό απο την παιδική του ηλικία και που ξεκινά ένα ταξίδι αναζητώντας απαντήσεις. Το κακό της υπόθεσης όμως είναι, ότι οι απαντήσεις που θα βρεί ίσως οδηγούν στην αποκάλυψη, όμως δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις και μερικά αυγά."

Το σενάριο του πιλότου έχει γράψει ο Robert Kirkman, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Alpert, Sue Naegle, Chris Black και Sharon Tal Yguado.

Outcast-poster-cinemax

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Kyle Barnes βρίσκεται ο Patrick Fugit ("Gone Girl"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Philip Glenister ("Life on Mars"), Gabriel Bateman ("Stalker"), Cameron Blackwelder, Camden Flowers, Brent Gribble, Joy Loden, Zach Shirey, Farris Boyd, Pete Burris, Lacy Camp.

Μετά την τεράστια επιτυχία του "The Walking Dead" και πιο πρόσφατα του "Fear The Walking Dead", που έκανε την πιο επιτυχημένη πρώτη σαιζόν στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ένα ακόμη comic του Kirkman παίρνει το δρόμο πρός την μικρή οθόνη, ένα χώρο που φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα.

Η πρώτη σαιζόν του "Outcast" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Cinemax μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.