Νέο Trailer Απο Το "Normal People"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Normal People", την limited σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο best-seller της Sally Rooney. Το νέο trailer φανερώνει ένα ρομαντικό δράμα που ακολουθεί την πολύ έντονη ερωτική σχέση των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων Marianne και Connell, σε ενα διάστημα πολλών χρόνων.

"Το 'Normal People' αποτελεί μια θαυμάσια, μοντέρνα ιστορία αγάπης, που εστιάζει στο πως ενα άτομο μπορεί απροσδόκητα να αλλάξει την ζωή ενός άλλου και στο πόσο πολύπλοκη μπορεί να αποδειχθεί η οικειότητα.
Η ιστορία ακολουθεί την Marianne και τον Connell μέσα σε ενα διάστημα πολλών χρόνων, καθώς ξεκινούν και σταματούν ενα ρομάτζο που ξεκινά απο το σχολείο και συνεχίζεται μέσα απο το κολέγιο. Ενα ρομάτζο που δοκιμάζει την σχέση τους, καθώς εξερευνούν διαδορετικές εκδοχές του εαυτού τους."

Νέο Trailer Απο Το "Normal People"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Alice Birch, Mark O’Rowe και η συγγραφέας του βιβλίου Sally Rooney, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Lenny Abrahamson ("Room") και Hettie McDonald ("Fortitude").

Πρωταγωνιστούν οι Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Eliot Salt, Desmond Eastwood, India Mullen, Killian Filan, Niamh Lynch, Leah McNamara.

Το "Normal People" που αποτελείται δώδεκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 29 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.