Νέο Trailer Απο Το "Narcos" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Narcos", την νέα τηλεοπτική σειρά που υπογράφει ο Βραζιλιάνος σκηνοθέτης José Padilha ("Elite Squad", "Robocop" 2014).

"Η αληθινή ιστορία της ανάπτυξης και εξάπλωσης, των καρτέλ της κοκαϊνης ανα την υφήλιο και οι επακόλουθες ενέργειες των δυνάμεων του νόμου, να τα αντιμετωπίσει σε μια βίαιη και αιματοβαμμένη διαμάχη. Κεντρικά πρόσωπα στην ιστορία είναι ο "βασιλιάς" της κοκαϊνης Pablo Escobar και οι πράκτορες της DEA, Steve Murphy και Javier Pena, που κατάφεραν να εισχωρήσουν μυστικά μέσα στην εγκληματική οργάνωση."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Chris Brancato ("Species II", "Hannibal"), ενώ ο José Padilha θα σκηνοθετήσει και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού, μαζί με τον Eric Newman ("Children of Men", "RoboCop").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Escobar, Pena και Murphy, βρίσκονται οι Wagner Moura ("Elysium"), Pedro Pascal ("Game Of Thrones") και Boyd Holbrook("Gone Girl"), αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Joanna Christie, Maurice Compte, Juan Pablo Raba, Raúl Méndez, Stephanie Sigman, Roberto Urbina.

Με καλούς συντελεστές και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, η νέα σειρά του Netflix φαντάζει αξιόλογη και ικανή να "ανεβάσει" ακόμη περισσότερο το προφίλ της συνδρομητικής υπηρεσίας, που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει μεγάλα ποσά σε πολύ αξιόλογες παραγωγές....

H πρώτη σαιζόν του "Narcos" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix, στις 28 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.