Νέο Trailer Απο Το "My Brilliant Friend" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "My Brilliant Friend", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Elena Ferrante, που αποτελεί το πρώτο μέρος απο την σειρά βιβλίων Neapolitan Novels. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη, πλήν "βαριά" σε ατμόσφαιρα τηλεοπτική σειρά, που σίγουρα δεν είναι για όλα τα γούστα.

"Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία της Elena Greco, μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναζητά την Raffaella Cerullo, την επί δεκαετίες φίλη της που φαίνεται να έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνη. Η Elena ξεκινά να γράφει την ιστορία της φιλίας τους, που ξεκίνησε το 1950 στο σχολείο και συνεχίστηκε για περισσότερα απο 60 χρόνια. Η ιστορία της Elena εξελίσσεται σε μια συναρπαστική αλλά και επικίνδυνη Νάπολη και προσπαθεί να συλλάβει την ιδιοφυή φίλη και χειρότερη εχθρό της."

Νέο Trailer Απο Το "My Brilliant Friend" Του HBO

Το σενάριο της Ιταλόφωνης σειράς έχουν γράψει οι Francesco Piccolo, Laura Paolucci και Saverio Costanzo ("In Treatment"), βασισμένοι στο πρώτο βιβλίο απο τις Neapolitan νουβέλες της Elena Ferrante, ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει η Jennifer Schuur ("Hannibal").

Πρωταγωνιστούν οι Margherita Mazzucco, Gaia Girace, Elisa Del Genio και Ludovica Nasti.

Η πρώτη σεζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή των HBO, RAI Fiction και Timvision, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.