Νέο Trailer Απο Το "Mrs. Fletcher"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Mrs. Fletcher", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Tom Perrotta ("The Leftovers"). Το νέο trailer φανερώνει μια τολμηρή σειρά που συνδυάζει την κωμωδία με το δράμα, σε μια σάτιρα της σημερινής κοινωνίας.

"Το 'Mrs. Fletcher' αποτελεί μια διπλή κωμική ιστορία ενηλικίωσης που εξερευνά τον αντίκτυπο του ιντερνετικού πορνό και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media), στις ζωές της διαζευγμένης Eve Fletcher και του γιού της Brendan.
Η σειρά ακολουθεί την Eve, καθώς προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ζωή της, για να ξαναβρεί την ευτυχία και την σεξουαλική ικανοποίηση που της διέφυγε στο παρελθόν."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο συγγραφέας του βιβλίου Tom Perrotta, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jessi Klein ("Inside Amy Schumer"), Sarah Condon ("Looking") και Nicole Holofcener ("One Mississippi").

Πρωταγωνιστούν οι Kathryn Hahn ("Bad Moms"), Jackson White ("SEAL Team"), Casey Wilson ("Happy Endings"), Owen Teague ("Bloodline"), Jen Richards ("Nashville").

Το "Mrs. Fletcher" θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου, μέσα απο το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.