Νέο Trailer Από Το "Mare of Easttown" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Mare of Easttown", την νέα limited σειρά του Brad Ingelsby. Το trailer φανερώνει ένα δραματικό θρίλερ με μουντή ατμόσφαιρα, πολλούς διαλόγους και ελάχιστη δράση.

"Η ιστορία ακολουθεί την Mare Sheehan (Winslet), μια ντετέκτιβ σε μια μικρή πόλη της Pennsylvania, που ερευνά μια τοπική υπόθεση δολοφονίας, την ώρα που βλέπει την ζωή της να καταρρέει. Η σειρά αποτελεί μια εξερεύνηση στην σκοτεινή πλευρά μιας κλειστής κοινωνίας και μια διεξοδική εξέταση του πως η οικογένεια και οι τραγωδίες του παρελθόντος μπορούν να καθορίσουν το παρόν μας."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Brad Ingelsby ("Run All Night", "Out of the Furnace"), ενώ την σκηνοθεσία και των επτά επεισοδίων έχει αναλάβει ο Craig Zobel ("Z for Zachariah"), ο οποίος αντικατέστησε τον Gavin O’Connor ("Pride and Glory").

Πρωταγωνιστούν οι Kate Winslet ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", " Titanic"), Guy Pearce ("Memento"), Evan Peters, Jean Smart, David Denman, Julianne Nicholson, Cailee Spaeny, Sosie Bacon, David Denman, Neal Huff.

Το "Mare of Easttown" θα κάνει πρεμιέρα στο HBO, στις 18 Απριλίου, ενώ λίγο αργότερα θα διατεθεί και μέσα από το HBO Max.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=miQqyfO66uw

 

Νέο Trailer Από Το "Mare of Easttown" Του HBO

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.