Νέο Trailer Από Το "Made for Love" Του HBO Max

0

Το HBO Max κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Made for Love", την κωμική τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στην νουβέλα της Alissa Nutting. Το νέο trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία με έξυπνη πλοκή, που καυτηριάζει την εισβολή της τεχνολογίας στην προσωπική μας ζωή, θυμίζοντας κάτι από επεισόδιο του "Black Mirror".

"Μια σκοτεινή, και κυνικά εύστοχη ιστορία αγάπης και χωρισμού. Η ιστορία ακολουθεί την Hazel Green (Cristin Milioti), μια 30+ γυναίκα, που τράπηκε σε φυγή ύστερα από 10 χρόνια σε έναν ασφυκτικό γάμο με τον Byron Gogol (Billy Magnussen), έναν χειριστικό δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας. Σύντομα η Hazel ανακαλύπτει πως ο σύζυγος της, έχει εμφυτεύσει στο μυαλό της μια συσκευή παρακολούθησης, το τσιπ Made for Love, κάτι που του επιτρέπει να την ανιχνεύει, να την βλέπει και να γνωρίζει τα συναισθηματικά δεδομένα της, καθώς αυτή προσπαθεί να ξανακερδίσει την ανεξαρτησία της.
Μέσα από το τσιπ, ο Byron μπορεί να παρακολουθεί την κάθε κίνηση της Hazel, καθώς αυτή δραπετεύει στην ερημική γενέτειρα της, με τον ηλικιωμένο πατέρα της Herbert (Ray Romano) και την συνθετική του σύντροφο Diane."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Patrick Somerville ("Maniac", "The Leftovers"), ενώ χρέη showrunner εκτελεί η Christina Lee ("Wet Hot American Summer: First Day of Camp").

Πρωταγωνιστούν οι Cristin Milioti, Ray Romano, Billy Magnussen, Augusto Aguilera, Noma Dumezweni, Caleb Foote, Dutch Johnson, Raymond Lee, Dan Bakkedahl, Tom Jenkins, Tom Bower.

Το "Made for Love" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max την 1η Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Made for Love" Του HBO Max

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.