Νέο Trailer Απο Το "Little Fires Everywhere"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Little Fires Everywhere", την τηλεοπτική μεταφορά του best-selling βιβλίου της Celeste Ng. Το νέο trailer φανερώνει μια δραματική σειρά με μπόλικη ίντριγκα και μυστήριο, που θα στηριχθεί στο ικανό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Kerry Washington και Reese Witherspoon

"Η σειρά ακολουθεί την αλληλένδετες μοίρες της φαινομενικά τέλειας οικογένειας των Richardson, καθώς και μιας αινιγματικής μητέρας και κόρης που ανατρέπουν τις ζωές τους. Η ιστορία εξερευνά το βάρος των μυστικών, την φύση της τέχνης και του χαρακτήρα, την σφοδρή έλξη της μητρότητας και τον κίνδυνο του να πιστεύεις πως ακολουθώντας τους κανόνες θα αποτρέψεις την καταστροφή."

Το σενάριο έχει γράψει η Liz Tigelaar ("Casual"), βασισμένη στο βιβλίο της Celeste Ng, που εκτελεί χρέη παραγωγού μαζί με τις Kerry Washington και Reese Witherspoon.

Πρωταγωνιστούν οι Kerry Washington, Reese Witherspoon, Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott, Lexi Underwood και Huang Lu.

Το "Little Fires Everywhere" που αποτελείται απο οκτώ επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.