Νέο Trailer Απο Το "Kidding"

0

Το δίκτυο Showtime κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Kidding", την δραματική-κωμική τηλεοπτική σειρά του Dave Holstein. Το νέο trailer εστιάζει στο δράμα που βρίσκεται συνήθως πίσω απο την κωμωδία, σε μια σειρά που φαίνεται σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δυναμική επιστροφή του Jim Carrey.

"Η ιστορία εστιάζει στον Jeff (Jim Carrey), γνωστό και ως Mr. Pickles, ένα σύμβολο της παιδικής τηλεόρασης, ένα φάρο καλοσύνης και σοφίας για τα παιδικά μυαλά και τους γονείς που μεγάλωσαν μαζί τον ηθοποιό, που πλέον αντιπροσωπεύει μια αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων. Οταν όμως η οικογένεια αυτής της αγαπημένης προσωπικότητας - η σύζυγος, οι δυο γιοί, η αδελφή και ο πατέρας - αρχίζει να καταρρέει, ο Jeff συνειδητοποιεί πως κανένα παραμύθι, μύθος ή μαριονέτα δεν μπορεί να τον καθοδηγήσει μέσα σε αυτή την κρίση που εξελίσσεται πιο γρήγορα απ'οτι μπορεί να αντιληφθεί. Το αποτέλεσμα: ένας ευγενικός άνθρωπος σε ένα άκαρδο κόσμο, αντιμετωπίζει μια διαρροή λογικής που είναι τόσο κωμικοτραγική, όσο και συγκινητική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Dave Holstein ("Weeds", "I’m Dying Up Here"), ενώ στην σκηνοθεσία και την παραγωγή των επεισοδίων βρίσκεται ο ταλαντούχος Γάλλος σκηνοθέτης Michel Gondry ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Green Hornet").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jeff / Mr. Pickles, βρίσκεται ο Jim Carrey, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα απο δυο δεκαετίες, για να συνεργαστεί και πάλι με τον Michel Gondry, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική συνεργασία στο φίλμ "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Frank Langella ("Frost/Nixon"), Catherine Keener ("Being John Malkovich"), Judy Greer ("Arrested Development"), Bernard White ("Silicon Valley") και Cole Allen.

Η νέα τηλεοπτική σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.