Νέο Trailer Απο Το "Jack Ryan" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Jack Ryan", το τηλεοπτικό reboot του franchise που είναι βασισμένο στα δημοφιλή βιβλία που έγραψε ο Tom Clancy. Το νέο trailer φανερώνει μια ακόμη σειρά που εστιάζει στον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία, μια θεματολογία που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε, ειδικά όταν η αφήγηση είναι μονοδιάστατη.

"Η σειρά ακολουθεί τον 30+ Ryan, ο οποίος ανακαλύπτει ένα μοτίβο μέσα σε μια επικοινωνία τρομοκρατών. Αυτή η ανακάλυψη θα τον φέρει στο επίκεντρο και απέναντι σε μια γενιά τρομοκρατίας που απειλεί με καταστροφές σε παγκόσμιο επίπεδο."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Carlton Cuse ("Bates Motel", "The Strain") και Graham Roland (Almost Human), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Brad Fuller και Andrew Form, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Morten Tyldum ("The Imitation Game").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jack Ryan βρίσκεται ο John Krasinski ("The Office", "13 Hours"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wendell Pierce ("Ray Donovan"), Abbie Cornish ("Limitless"), Timothy Hutton ("Ordinary People"), John Hoogenakker, Shadi Jahno, Nadia Affolter, Arpy Ayvazian, Victoria Sanchez.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς (που έχει ήδη ανανεωθεί με 2η σαιζόν) αποτελείται απο οκτώ επεισόδια, τα οποία θα διατεθούν μέσα απο το Amazon Prime Video στις 31 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.