Νέο Trailer Απο Το "Iron Fist"

0

Σαράντα ημέρες πρίν απο την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής παραγωγής, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Iron Fist", την τέταρτη σειρά comic που υλοποιεί η συνδρομητική υπηρεσία streaming και που αποτελεί κομμάτι της συμφωνίας με την Marvel.

"Υστερα απο ένα αεροπορικό δυστύχημα, ο Danny Rand (Finn Jones) βρίσκεται στα χέρια μοναχών και εκπαιδεύεται με σκοπό να γίνει ένας θρυλικός μαχητής. Σύντομα, ο Danny επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και αγωνίζεται για να διεκδικήσει αυτά που κάποτε ήταν δικά του."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Scott Buck ("Six Feet Under", "Dexter") και Scott Reynolds ("Dexter", "Jessica Jones"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Allie Goss, Jeph Loeb και τον Stan Lee.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Rand, βρίσκεται ο Finn Jones ("Game of Thrones"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jessica Henwick ("Game of Thrones"), David Denham ("300","Top Of The Lake"), Jessica Stroup ("The Following"), Carrie-Anne Moss ("The Matrix", "Jessica Jones"), Tom Pelphrey και Murray Bartlett.

Με πλοκή που δεν φαντάζει και πολύ ενδιαφέρουσα (ένα πλουσιόπαιδο που προσπαθεί να ανακτήσει την εταιρεία του) και με την αμφιλεγόμενη επιλογή του Finn Jones για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η τέταρτη σειρά που υλοποιεί το Netflix για λογαριασμό της Marvel, φαντάζει και ως η πιο αμφίβολη, κάτι που ελπίζουμε να μην αποδειχθεί και στην πράξη.

Το "Iron Fist" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 17 Μαρτίου, ένω λίγους μήνες αργότερα θα κάνει πρεμιέρα και το "The Defenders", η πέμπτη σειρά comic του Netflix που θα ενώσει τους ήρωες Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.