Νέο Trailer Απο Το "I Am Not Okay With This"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer απο το "I Am Not Okay With This", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο comic του Charles S. Forsman. Το νέο trailer φανερώνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά, που ακολουθεί μια προβληματισμένη έφηβο, που εκτός τα φυσιολογικά προβλήματα της εφηβείας, καλείται να αντιμετωπίσει και κάποια άλλα, όχι και τόσο φυσιολογικά προβλήματα.

"Μια έφηβη με προβλήματα στο σχολείο και στο σπίτι, εξερευνά τη σεξουαλικότητα, ενώ παλεύει να αποδεχτεί τις νέες της υπερδυνάμεις."

Νέο Trailer Απο Το "I Am Not Okay With This"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jonathan Entwistle ("The End of the F***ing World") και Christy Hall, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Charles S. Forsman. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Dan Levine, Josh Barry και οι παραγωγοί του "Stranger Things", Shawn Levy & Dan Cohen.

Νέο Trailer Απο Το "I Am Not Okay With This"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Sophia Lillis ("It", "Gretel & Hansel"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Wyatt Oleff ("It"), Sofia Bryant ("The Good Wife"), Kathleen Rose Perkins ("You’re The Worst"), Aidan Wojtak-Hissong, Richard Ellis, Zachary S. Williams, Gregg Daniel.

To "I Am Not Okay With This" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 26 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.