Νέο Trailer Απο Το "Homecoming" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Homecoming", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο μυθοπλαστικό, ραδιοφωνικό podcast της Gimlet Media, που είχαμε παρουσιάσει το 2016. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής, όμορφη αισθητική και μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα μυστηρίου που μας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον.

"Η Heidi Bergman (Julia Roberts), είναι μια κοινωνική λειτουργός στο Homecoming Transitional Support Center, μια εγκατάσταση που βοηθά τους στρατιώτες να επιστρέψουν ομαλά στη ζωή του απλού πολίτη. Ο Walter Cruz (Stephan James) είναι ένας απο αυτούς τους στρατιώτες, που ανυπομονεί να ξεκινήσει την επόμενη φάση της ζωής του. Επικεφαλής στην εγκατάσταση και προϊστάμενος της Heidi, είναι ο Colin Belfast (Bobby Cannavale), ένα φιλόδοξο στέλεχος με υπερβολικές απαιτήσεις που κρύβουν περίεργα κίνητρα.

Τέσσερα χρόνια μετά, η Heidi έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή, καθώς ζεί με την μητέρα της (Sissy Spacek) και πλέον εργάζεται σαν σερβιτόρα σε μια μικρή πόλη. Όταν όμως θα την επισκεφθεί ένας ελεγκτής του Υπουργείου Αμύνης (Shea Whigham), ο οποίος θέλει να μάθει τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει την εγκατάσταση, η Heidi αρχίζει να διαπιστώνει πως υπάρχει μια τελείως διαφορετική ιστορία απο αυτήν που η ίδια έλεγε στον εαυτό της."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Eli Horowitz και Micah Bloomberg, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Sam Esmail, ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Mr. Robot".

Πρωταγωνιστούν οι Julia Roberts ("Erin Brockovich"), Bobby Cannavale ("Vinyl"), Stephan James ("Race"), Sissy Spacek ("Carrie"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), Alex Karpovsky, Ayden Mayeri, Marianne Jean-Baptiste, Sam Marra.

Με υψηλό προφίλ και αξιόλογους συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες, η νέα σειρά του Amazon σαν ένα πολύ ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ.

Το "Homecoming" θα κάνει στις 2 Νοεμβρίου, μέσα απο το Amazon Prime Video.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.