Νέο Trailer Απο Το "Heroes Reborn"

0

Υστερα απο κάποια σύντομα teasers, το NBC κυκλοφόρησε και το πρώτο μεγάλο trailer απο το "Heroes Reborn", ενώ ανακοίνωσε και την πλοκή της σειράς που αποτελεί την συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς "Heroes".

"Ενα χρόνο πρίν, μια τρομοκρατική επίθεση στην Odessa του Texas, άφησε την πόλη αποδεκατισμένη. Κατηγορούμενοι για αυτό το τραγικό γεγονός, είναι αυτοί με τις εξωπραγματικές ικανότητες που πλέον είτε κρύβονται, είτε έχουν τραπεί σε φυγή μακριά απο αυτούς με τα ειδεχθή κίνητρα. Δυο τέτοιοι εκδικητές είναι ο Luke (Zachary Levi) και η Joanne (Judith Shekoni), που προσπαθούν να εκδικηθούν μια τραγική απώλεια.

Τώρα ο Noah Bennet, γνωστός και σαν H.R.G. (Jack Coleman, “Heroes”), βρίσκεται πλέον εκτός, όμως ο συνομωσιολόγος Quentin Frady (Henry Zebrowski, “A to Z”), τον εντοπίζει και του αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω απο την τραγωδία της Odessa."

Δημιουργός του "Heroes" αλλά και της νέας σειράς είναι ο Tim Kring ("Touch", "Dig"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Peter Elkoff ("Sons of Anarchy") και James Middleton ("Terminator Salvation").

Πρωταγωνιστούν οι Jack Coleman, Jimmy Jean-Louis, Masi Oka, Zachary Levi, Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Gatlin Gree, Judith Shekoni, Kiki Sukezane και Henry Zebrowski.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.