Νέο Trailer Από Το "Hellbound" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Hellbound", την Κορεάτικη τηλεοπτική σειρά τρόμου, που είναι βασισμένη στο webtoon "Hell" του Yeon Sang-ho. Το trailer φανερώνει μια extreme τηλεοπτική σειρά τρόμου-φαντασίας, που πιθανότατα θα εξελιχθεί στην επόμενη ένοχη απόλαυση του Netflix.

"Απίστευτες εκδηλώσεις της κόλασης λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Seoul, μπροστά στα μάτια του κόσμου. Μυστηριώδη πλάσματα καταδικάζουν διάφορους ανθρώπους για ισόβια παραμονή στην κόλαση και πλάσματα από έναν άλλο κόσμο εμφανίζονται για να τους σκοτώσουν την συγκεκριμένη ώρα που έχει οριστεί. Μέσα σε αυτό το χάος αναδύεται η φωνή του Jung Jinsu, του ηγέτη της ανερχόμενης θρησκευτικής οργάνωσης 'Η Νέα Αλήθεια΄."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Choi Kyu-sok ("Awl"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο δημιουργός του webtoon Yeon Sang-ho ("Train to Busan", "Train to Busan Presents: Peninsula").

Πρωταγωνιστούν οι Yoo Ah-in, Jeong Min Park, Chase Yi, Kim Hyun-joo, Jin-ah Won, Ryu Kyung-Soo, Jin Hee-jeong, Do-yoon Kim, Ik-joon Yang, Shin-rok Kim.

Η πρώτη σεζόν του "Hellbound" που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 19 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Από Το "Hellbound" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.