Νέο Trailer Απο Το "Hanna" Του Amazon

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Hanna", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης. Το νέο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά δράσης, που φαίνεται να έχει διατηρήσει τα καλά στοιχεία του φίλμ του 2011, σε ενα τηλεοπτικό φορμάτ που μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα την ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Μεγαλωμένη απο τον πατέρα της στην άγρια φύση της Φινλανδίας, η έφηβη Hanna εκπαιδεύεται ολόκληρη την ζωή της, για να γίνει η τέλεια δολοφόνος. Ο πατέρας της, την στέλνει σε μια μυστική αποστολή και αυτή εισέρχεται μυστικά στην Ευρώπη, αποφεύγοντας τους πράκτορες που έχει στείλει η Marissa, η αδίστακτη πράκτορας που κάποτε δούλευε με τον πατέρα της. Καθώς πλησιάζει στον στόχο της, η Hanna θα βρεθεί αντιμέτωπη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω απο την ύπαρξη της, που θα την κάνουν να αμφισβητήσει την ανθρώπινη φύση της."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο σεναριογράφος του φίλμ David Farr ("The Night Manager"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Sarah Adina Smith ("Legion", "Room 104").

Πρωταγωνιστούν οι Esme Creed-Miles ("Mister Lonely", "Dark River"), Mireille Enos ("The Killing"), Joel Kinnaman ("The Killing", "Altered Carbon"), Rhianne Barreto, Khalid Abdalla, Kemaal Deen-Ellis, Benno Fürmann, Félicien Juttner, Phaldut Sharma, Sam C. Wilson.

Η νέα σειρά του Amazon, θα διατεθεί μέσα απο το Amazon Prime τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.