Νέο Trailer Απο Το "Good Omens"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Good Omens", την τηλεοπτική μεταφορά της νουβέλας φαντασίας "Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch", που έγραψε ο Neil Gaiman ("American Gods") το 1990, μαζί με τον Terry Pratchett. Το νέο trailer φανερώνει μια άκρως διασκεδαστική σειρά, με έξυπνο concept αλλά και μάλλον χαμηλό επίπεδο παραγωγής, κάτι που δυστυχώς συναντούμε σχεδόν σε όλες τις βρετανικές παραγωγές.

"Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, η Αποκάλυψη είναι κοντά και η Τελική Κρίση πολύ σύντομα θα πέσει πάνω στο ανθρώπινο είδος. Αυτές οι εξελίξεις φαντάζουν σαν άσχημα νέα για τον άγγελο Aziraphale (ο οποίος ήταν ο φύλακας της Ανατολικής Πύλης της Εδέμ) και τον δαίμονα Crowley (ο οποίος, όταν έφερε το όνομα Crawly, ήταν το ερπετό που ώθησε την Ευα να φάει το μήλο), οι δυο αντιπρόσωποι του Παραδείσου και της Κόλασης στην Γή. Οι δυο τους έχουν συνηθίσει να ζούν τις άνετες ζωές τους, με ένα διεστραμμένο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα έχουν συμπαθήσει την ανθρωπότητα.
Ετσι και απο την στιγμή που είναι καλοί φίλοι (αν και βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του Καλού και του Κακού), αποφασίζουν να συνεργαστούν και να επιτηρούν τον Αντίχριστο, που προορίζεται ως ο γιός ενός Αμερικανού διπλωμάτη στην Βρετανία και έτσι να διασφαλίσουν ότι θα μεγαλώσει με ένα τρόπο που δεν θα του επιτρέψει να διαλέξει ανάμεσα στο Καλό και το Κακό και έτσι να αναβάλουν το τέλος του κόσμου."

Το σενάριο της μεταφοράς που έχει την μορφή μίνι σειράς έξι επεισοδίων, έχει γράψει ο ίδιος ο Gaiman, μαζί με τον Terry Pratchett, ενώ την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων έχει αναλάβει ο Douglas Mackinnon ("Doctor Who", "Knightfall").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Sheen ("Masters of Sex"), David Tennant ("Doctor Who", "Jessica Jones"), Miranda Richardson ("Damage", "Tom & Viv"), Lourdes Faberes ("Nightfall"), Jon Hamm ("Mad Men"), Adam Colborne, Adria Arjona, Jennifer Armour, Thom Ashley, Raj Awasti, Ariyon Bakare, Dan Balme, Steve Barnett και οι Frances McDormand ("Three Billboards Outside Ebbing, Missouri") & Benedict Cumberbatch ("Doctor Strange"), στις φωνές του Θεού και του Σατανά, αντίστοιχα.

To "Good Omens" που αποτελεί μια παραγωγή της BBC Studios, θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.