Νέο Trailer Απο Το "Godfather of Harlem"

0

Το Epix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Godfather of Harlem", το αστυνομικό δράμα που εστιάζει στην αληθινή ιστορία του διαβόητου κακοποιού Bumpy Johnson. Το trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα με πλούσιο cast και μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Η σειρά εστιάζει στην αληθινή ιστορία του διαβόητου κακοποιού Bumpy Johnson (Forest Whitaker), ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 60' επέστρεψε απο μια δεκαετή ποινή στη φυλακή, για να βρεί την γειτονιά που κάποτε διοικούσε, σε διάλυση. Με τους δρόμους να ελέγχονται απο την Ιταλική μαφία, ο Bumpy θα πρέπει να τα βάλει με την εγκληματική οικογένεια Genovese, για να αποκτήσει ξανά τον έλεγχο. Κατά την διάρκεια της βίαιης μάχης, σχηματίζει μια συμμαχία με τον ριζοσπαστικό ιερέα Malcolm X, την ώρα που ο Malcolm αναδύεται πολιτικά με υπόβαθρο μια κοινωνική αναταραχή και εναν πόλεμο συμμοριών που απειλεί να διαλύσει την πόλη."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Brancato ("First Wave", "Narcos") και Paul Eckstein ("Law & Order: Criminal Intent"), ενώ στη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου βρίσκεται ο John Ridley ("American Crime").

Πρωταγωνιστούν οι Forest Whitaker, Nigél Thatch, Vincent D'Onofrio, Giancarlo Esposito, Paul Sorvino, Ilfenesh Hadera, Lucy Fry, Demi Singleton, Sereene Brown, Jamaal Burcher, Antoinette Crowe-Legacy, Kelvin Harrison Jr..

Το "Godfather of Harlem" θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "Godfather of Harlem"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.