Νέο Trailer Απο Το "For All Mankind"

0

Το Apple TV κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "For All Mankind", την νέα τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας streaming, που σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Αν και η νέα σειρά του Apple TV φαίνεται να διαθέτει ενα σοβαρό επίπεδο παραγωγής, η πλοκή της δεν φαντάζει και τόσο ενδιαφέρουσα, καθώς τα δυο trailers που έχουμε δεί μέχρι σήμερα δεν προδιαθέτουν για κάτι το διαφορετικό.

"Αφηγούμενο απο την οπτική των αστροναυτών και των μηχανικών της NASA, το 'For All Mankind' παρουσιάζει μια εναλλακτική πραγματικότητα, εκεί όπου ο αγώνας ανάμεσα στην Σοβιετική Ένωση και την Αμερική για την διαστημική κυριαρχία δεν σταμάτησε ποτέ, παραμένοντας σαν κορυφαία προτεραιότητα για τις ελπίδες και τα όνειρα μας."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ronald D. Moore ("Outlander", "Star Trek", "Battlestar Galactica"), Matt Wolpert ("Fargo") και Ben Nedivi ("Entourage").

Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman ("The Killing", "Hanna"), Michael Dorman, Jodi Balfour, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones, Nick Toren, Olivia Trujillo, Chris Agos, Arturo Del Puerto.

Το "For All Mankind" θα διατεθεί μέσα απο το Apple TV, την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "For All Mankind"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.