Νέο Trailer Από Το "Fate: The Winx Saga" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Fate: The Winx Saga", την τηλεοπτική μεταφορά της animated σειράς "Winx Club" του Nickelodeon. Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά φαντασίας με ατμόσφαιρα που θυμίζει διασκευή Young Adult νουβέλας, κάτι που σύμφωνα με τους θαυμαστές της παιδικής νεραϊδοσειράς του strong>Nickelodeon, δεν θυμίζει σε τίποτε το original concept.

"Η σειρά ακολουθεί το ταξίδι ενηλικίωσης πέντε νεράιδων που φοιτούν στο Alfea, ένα μαγικό εσωτερικό σχολείο στο Otherworld. Εκεί, θα πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τις μαγικές δυνάμεις τους, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να διαχειριστούν τον έρωτα, τις αντιπαλότητες και τα τέρατα που απειλούν την ύπαρξη τους."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Iginio Straffi ("Winx Club") και Brian Young ("The Vampire Diaries"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Lisa James Larsson ("Britannia"), Hannah Quinn ("EastEnders") και Stephen Woolfenden ("Outlander").

Πρωταγωνιστούν οι Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen, Elisha Applebaum, Freddie Thorp, Precious Mustapha, Eliot Salt, Sadie Soverall, Theo Graham, Jacob Dudman, Eve Best.

Η πρώτη σεζόν του "Fate: The Winx Saga" που αποτελείται από έξι επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 22 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.