Νέο Trailer Απο Το "Deadly Class"

0

Το δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Deadly Class", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic της Image Comics, που δημιούργησαν οι Rick Remender, Wesley Craig, Lee Loughridge και Rus Wooton. Το νέο trailer φανερώνει μια τηλεοπτική μεταφορά με όμορφη αισθητική και punk διάθεση, που φαίνεται να ακολουθεί πιστά το comic.

"Βρισκόμαστε στο 1987. Ο Marcus Lopez μισεί το σχολείο. Οι βαθμοί του είναι χάλια. Δεν έχει χρήματα. Οι δημοφιλείς αθλητές παρενοχλούν τους φίλους του. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα στην τάξη εξαιτίας ενός εντυπωσιακού κοριτσιού που βρίσκεται στη πρώτη σειρά των θρανίων και επειδή σκέφτεται το show 'Dag Nasty', για το οποίο έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Όμως οι αθλητές είναι τα παιδιά του κορυφαίου δολοφόνου του Joseph Stalin, οι καθηγητές είναι μέλη μιας αρχαίας οργάνωσης εκτελεστών, το μάθημα στο οποίο αποτυγχάνει είναι το "Οδηγός Διαμελισμού" ["Dismemberment 101] και το κορίτσι-καψούρα του είναι μέλος ενός διαβόητου εγκληματικού συνδικάτου της Ιαπωνίας και ήδη μετρά περισσότερες απο 10 δολοφονίες.

Καλώς ήρθατε στο πιο βίαιο γυμνάσιο της Γής, εκεί όπου στέλνουν τα παιδιά τους οι μεγαλύτερες οικογένειες του εγκλήματος για να εκπαιδευτούν. Ο φόνος είναι τέχνη. Το να μπορείς να σκοτώνεις θέλει ικανότητες. Στο γυμνάσιο των Θανάσιμων Τεχνών του King’s Dominion, το μαχαίρωμα στην πλάτη δεν είναι πάντα μεταφορικό, κάτι που ισχύει και για το δηλητήριο των συμμαθητών σου."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Miles Feldsott και Rick Remender, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι σκηνοθέτες Joe Russo, Anthony Russo ("Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War") και ο Adam Targum ("Banshee"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Wong ("Marco Polo", "Doctor Strange"), Liam James ("The Killing"), Lana Condor ("X-Men: Apocalypse"), Maria Gabriela de Faria ("Crossing Point"), Luke Tennie ("Shock and Awe"), Henry Rollins ("Sons of Anarchy"), Taylor Hickson ("Aftermath"), Siobhan Williams ("UnREAL"), Jack Gillett ("Storker"), Sean Depner ("Last Night in Suburbia"), Ryan Robbins ("Pure"), Michel Duval και Benjamin Wadsworth ("Teen Wolf").

Το "Deadly Class" θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές το 2019.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=W7RV_6BLZoM

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.