Νέο Trailer Απο Το "DC's Legends of Tomorrow"

0

Τρείς εβδομάδες πρίν απο την επίσημη πρεμιέρα της σειράς, το δίκτυο CW κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "DC's Legends of Tomorrow", την νέα τηλεοπτική σειρά απο το σύμπαν της DC Comics.

"Οταν οι ήρωες δεν είναι αρκετοί.. ο κόσμος χρειάζεται θρύλους. Εχοντας δεί το μέλλον, κάποιος θα προσπαθήσει να το εμποδίσει, ο χρόνο-ταξιδευτής Rip Hunter αναλαμβάνει να συγκεντρώσει μια ανόμοια ομάδα που απαρτίζεται τόσο απο ήρωες, όσο και απο "κακούς" με σκοπό να αντιμετωπίσουν μια ασταμάτητη απειλή, που δεν απειλεί μόνο τον πλανήτη αλλά και την ύπαρξη των πάντων. Θα μπορέσει αυτή η ετερόκλητη ομάδα να κερδίσει απέναντι σε μια αθάνατη απειλή, που όμοια της δεν έχουν ξαναδεί ποτέ?"

Στη θέση των παραγωγών της νέας σειράς θα βρεθούν και πάλι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg και Sarah Schechter, οι οποίοι έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να στήσουν το τηλεοπτικό σύμπαν της DC Comics με τις σειρές "Arrow" και "The Flash".

legends-of-tomorrow-cast

Πρωταγωνιστούν οι Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Vandal Savage.

Με μεγάλο cast και επική πλοκή, η νέα σειρά comic του CW φαντάζει ως και η πιο παράτολμη καθώς φαντάζει εξαιρετικά πολύπλοκη και με υπερβολικό σενάριο.

Το "DC's Legends of Tomorrow" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.