Νέο Trailer Απο Το "City On A Hill" Του Showtime

0

Το Showtime κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "City On A Hill", την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου που περιγράφεται σαν ενα βίαιο αστυνομικό δράμα. Το νέο trailer που είναι μεγάλης διάρκειας, μας δίνει μια πλήρη εικόνα της σειράς, που φαντάζει καλογυρισμένη, ατμοσφαιρική και ποιοτική.

"Η ιστορία εξελίσσεται στην Βοστώνη, στις αρχές της δεκαετίας του 90', μια εποχή όπου η πόλη ήταν γεμάτη με βίαιους εγκληματίες, υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών που αντιμετώπιζαν ζητήματα διαφθοράς και ρατσισμού, μέχρι την στιγμή που όλα άλλαξαν χάρις στο 'Θαύμα της Βοστώνης' (Boston Miracle). Η αρχή έγινε απο τον βοηθό εισαγγέα Decourcy Ward (Aldis Hodge), ο οποίος έρχεται απο το Brooklyn και σχηματίζει μια αταίριαστη συμμαχία με τον διαεφθαρμένο πράκτορα του FBI Jackie Rhodes (Kevin Bacon). Οι δυο τους, θα τα βάλουν με την οικογένεια μιας ομάδας ληστών αυτοκίνητων απο το Charlestown, σε μια υπόθεση που γιγαντωθεί και θα αλλάξει ολόκληρο το σύστημα δικαιοσύνης της Βοστώνης."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Chuck MacLean ("Boston Strangler"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Tom Fontana ("St. Elsewhere"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jennifer Todd, Ben Affleck και Matt Damon.

Νέο Trailer Απο Το "City On A Hill" Του Showtime

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Kevin Bacon ("Mystic River"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aldis Hodge ("Underground"), Jonathan Tucker ("Kingdom"), Mark O’Brien ("Halt and Catch Fire"), Lauren E. Banks (Instinct), Amanda Clayton, Kevin Dunn ("Veep"), Jill Hennessy ("Crossing Jordan"), Kevin Chapman ("Brotherhood"), Jere Shea ("Passion").

Το "City On A Hill" που αποτελείται απο 12 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Το "City On A Hill"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.