Νέο Trailer Απο Το "Catherine The Great"

0

Το HBO και το Sky, κυκλοφόρησαν ενα νέο trailer απο το "Catherine The Great", την μίνι σειρά εποχής που εστιάζει στην ζωή της Αικατερίνης της Ρωσίας. Το νέο trailer φανερώνει μια σειρά με όμορφη κινηματογράφηση και υψηλό επίπεδο παραγωγής και μια ιστορία που εξελίσσεται σε διάφορες χρονικές περιόδους.

"Το Catherine the Great εστιάζει στο πολιτικά ταραχώδες και σεξουαλικά φορτισμένο παλάτι της πιο ισχυρής γυναίκας-μονάρχης της ιστορίας. Η Αικατερίνη απέκτησε υπέρτατη δύναμη σε ολόκληρη τη Ρωσία, κατά την διάρκεια του 18ου αιώνα. Ισχυρογνώμων, ανεξάρτητη, πανέξυπνη και σεξουαλικά απελευθερωμένη, υπήρξε ο ορισμός της σύγχρονης γυναίκας.

Η ιστορία ακολουθεί την Αικατερίνη κατά την διάρκεια του τέλους της κυριαρχίας της και της παθιασμένης σχέσης της με τον Grigory Potemkin. Μέσα απο σκάνδαλα, ίντριγκα και έντονες διάμαχες, αυτή είναι μια ιστορία εμμονικής αγάπης. Χωρίς να μπορούν να παντρευτούν και διαβόητα ασυγκράτητοι, οι δυο τους σχηματίζουν μια μοναδική και πιστή σχέση, ξεπερνώντας τους αντιπάλους τους και διαμορφώντας μαζί τη Ρωσία όπως την ξέρουμε σήμερα."

Νέο Trailer Απο Το "Catherine The Great"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Nigel Williams ("Elizabeth I", "Wodehouse in Exile"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Philip Martin ("The Crown", "Prime Suspect").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Helen Mirren ("The Queen"), στο ρόλο του Grigory Potemkin βρίσκεται ο Jason Clarke ("Everest"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Georgina Hale ("Cockneys vs Zombies"), Joseph Quinn ("Howards End"), Georgina Beedle, Thomas Doherty, Andrew Rothney, Antonia Clarke, Phil Dunster, Adam El Hagar.

Το "Catherine The Great" που αποτελείται απο τέσσερα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.