Νέο Trailer Απο Το "Brave New World"

0

Το Peacock, η νέα υπηρεσία streaming της NBC-Universal, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Brave New World", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Aldous Huxley. Το νέο trailer φανερώνει μια τολμηρή σειρά επιστημονικής φαντασίας με υψηλό επίπεδο παραγωγής, όμορφη αισθητική και αρκετή τροφή για σκέψη, καθώς η πρωτοποριακή ιστορία του Aldous Huxley αν και φουτουριστική, φαντάζει αρκετά επίκαιρη.

"Στο μακρινό μέλλον, οι Χειριστές του Κόσμου έχουν δημιουργήσει την τέλεια κοινωνία. Μέσα από την έξυπνη χρήση της γενετικής μηχανικής, της πλύσης εγκεφάλου, όλα τα μέλη της κοινωνίας είναι ευχαριστημένοι καταναλωτές. Σε αυτό το κόσμο, οι άνθρωποι βρίσκονται υπό την επήρεια ψυχοτρόπων ναρκωτικών ελέγχου, ενώ η καθημερινότητα βασίζεται στο ελεύθερο σεξ και τον ανεξέλεγκτο καταναλωτισμό. Οι άνθρωποι δεν αναπαράγονται πλέον, αλλά κατασκευάζονται γενετικά σε "εκκολαπτήρια". Αυτοί που δεν συμμορφώνονται περιορίζονται σε καταυλισμούς, μέχρι την στιγμή που ο Bernard Marx, ένας απο αυτούς τους "άγριους" θα προκαλέσει το σύστημα και θα απειλήσει ολόκληρη την κοινωνική δομή."

Νέο Trailer Απο Το "Brave New World"

Η κλασική νουβέλα κάνει ένα άλμα 632 χρόνων στο μέλλον, καταγράφοντας τις πιθανές εξελίξεις στην τεχνολογία της αναπαραγωγής, της μελέτης του ύπνου, της ψυχολογικής χειραγώγησης και της κλασικής εξάρτησης που συνδυάζονται για να αλλάξουν δραματικά την κοινωνία.

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι David Wiener ("Fear the Walking Dead"), Grant Morrison ("Batman" - video games) και Brian Taylor ("Crank", "Gamer"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Darryl Frank και Justin Falvey, της Amblin Television του Steven Spielberg.

Πρωταγωνιστούν οι Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Nicholle Hembra, Nina Sosanya, Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Joseph Morgan, Sen Mitsuji και η Demi Moore.

Το "Brave New World" θα διατεθεί μέσα από την νέα υπηρεσία streaming Peacock, στις 15 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.