Νέο Trailer Από Το "Away" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το "Away", την νέα τηλεοπτική σειρά των Jessica Goldberg, και Andrew Hinderaker. Το νέο trailer, φανερώνει ένα προσγειωμένο δράμα επιστημονικής φαντασίας που θυμίζει, κάτι από το "Gravity" και που φαίνεται να στηρίζεται περισσότερο στην ουσία και λιγότερο στο θέαμα.

Νέο Trailer Από Το "Away" Του Netflix

"Στο κοντινό μέλλον, ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο αποστέλλεται στον Άρη. Γι' αυτήν την πολύ σημαντική αποστολή, έχει συγκεντρωθεί μια ομάδα ελίτ αστροναυτών από όλο τον κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Μεγάλη Βρετανία). Αν όλα πάνε καλά, θα μείνουν μακριά από την πατρίδα και τους ανθρώπους που αγαπούν τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό, οι σχέσεις τους τόσο στη Γη όσο και στο διάστημα θα δοκιμαστούν, καθώς παλεύουν να παραμείνουν ζωντανοί και σε τροχιά, προσπαθώντας να κατακτήσουν τον πιο σημαντικό στόχο της ανθρωπότητας. Όλος ο κόσμος θα τους παρακολουθεί."

Νέο Trailer Από Το "Away" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Jessica Goldberg ("The Path"), και Andrew Hinderaker ("Penny Dreadful"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Hilary Swank ("Million Dollar Baby", "Boys Don't Cry"), Josh Charles ("The Good Wife"), Vivian Wu, Talitha Eliana Bateman, Ato Essandoh, Adam Irigoyen, Mark Ivanir, Ray Panthaki, Monique Gabriela Curnen.

Το "Away" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.