Νέο Trailer Απο Το "His Dark Materials"

0

Το BBC κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "His Dark Materials", την φιλόδοξη και με μεγάλο προϋπολογισμό, μεταφορά στη μικρή οθόνη της σειράς βιβλίων φαντασίας του Philip Pullman. Το νέο trailer φανερώνει μια σοβαρή και πλούσια παραγωγή και αφήνει ελπίδες για μια αξιόλογη τηλεοπτική σειρά, καθώς εκτός των άλλων διαθέτει και πλούσιο cast.

"Η πρώτη σεζόν της σειράς ακολουθεί την Lyra (Dafne Keen), μια φαινομενικά συνηθισμένη, αλλά πολύ γενναία νεαρή γυναίκα απο εναν άλλο κόσμο. Η αναζήτηση της Lyra για εναν απαχθέντα φίλο, αποκαλύπτει μια σατανική πλοκή, που περιλαμβάνει κλεμμένα παιδιά και εξελίσσεται σε μια αποστολή κατανόησης του μυστηριώδους φαινομένου που αποκαλείται Dust. Καθώς ταξιδεύει ανάμεσα στους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου και του δικού της, η Lyra συναντά ενα αποφασισμένο και πολύ γενναίο αγόρι με το όνομα Bill. Οι δυο τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με απίστευτα πλάσματα και επικίνδυνα μυστικά, με την μοίρα τόσο των ζωντανών όσο και των πεθαμένων να βρίσκεται στα χέρια τους."

Νέο Trailer Απο Το "His Dark Materials"

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο Jack Thorne ("National Treasure", "Wonder"), την σκηνοθεσία των δυο πρώτων επεισοδίων έχει αναλάβει ο Tom Hooper ("The King’s Speech", "The Danish Girl"), ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια έχουν σκηνοθετηθεί απο τους Dawn Shadforth ("Trust"), Otto Bathhurst ("Peaky Blinders"), Euros Lyn ("Daredevil") και Jamie Childs ("Doctor Who").

Πρωταγωνιστούν οι James McAvoy ("X-Men: Days of Future Past"), Dafne Keen ("Logan"), Clarke Peters ("The Wire"), Lin-Manuel Miranda ("Mary Poppins Returns"), Ruth Wilson ("The Affair"), Richard Cunningham ("Rogue One: A Star Wars Story"), Anne-Marie Duff, Ariyon Bakare, Will Keen, Ian Gelder, Georgina Campbell, Lucian Msamati, James Cosmo, Ruta Gedmintas, Mat Fraser, Geoff Bell και Simon Manyonda.

Νέο Trailer Απο Το "His Dark Materials"

Με κινηματογραφικούς συντελεστές και μεγάλο budget, η τηλεοπτική μεταφορά που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Bad Wolf και της New Line Cinema, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο αξιόλογο απο το κινηματογραφικό και αδιάφορο, "The Golden Compass" του 2007.

Το "His Dark Materials", που αποτελεί την ακριβότερη βρετανική τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019, μέσα απο το BBC One...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.