Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

0

Το HBO κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την τρίτη σεζόν του "Westworld", την μεταφορά στην μικρή οθόνη του βιβλίου του Michael Crichton ("Jurassic Park"). Το νέο trailer φανερώνει μια εντελώς διαφορετική σειρά, καθώς η ιστορία εξελίσσεται ταυτόχρονα έξω απο τις εγκαταστάσεις της Delos, αλλά και μέσα σε αυτές και ενα νέο θεματικό πάρκο με σκηνικό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Και όλα αυτά με το εντυπωσιακό επίπεδο παραγωγής που μας έχει συνηθίσει η πανάκριβη σειρά του HBO.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Nolan ("Person of Interest"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Lisa Joy ("Pushing Daisies"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι J.J. Abrams & Bryan Burk.

Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Evan Rachel Wood ("True Blood"), Jeffrey Wright ("Boardwalk Empire"), Thandie Newton, Tessa Thompson και Ed Harris, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Aaron Paul ("Breaking Bad"), Lena Waithe ("Master of None") και Vincent Cassel ("Black Swan").

Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

Αν και η sci-fi σειρά έχει κατά καιρούς κουράσει με την προβληματική εξιστόρηση, το επίπεδο παραγωγής της είναι μοναδικό και αν η τρίτη σεζόν διαθέτει μια αφήγηση με καλύτερο ρυθμό, τότε μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο.

Η τρίτη σεζόν του "Westworld" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020, στο HBO.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Westworld"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.