Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Mr. Mercedes"

0

Το Audience Network (πρώην Freeview), κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο την τρίτη σεζόν του "Mr. Mercedes", την τηλεοπτική μεταφορά της τριλογίας βιβλίων που έγραψε ο Stephen King.

Η τρίτη σεζόν της σειράς θα εστιάσει στην ιστορία του "Finders Keepers", του δεύτερου βιβλίου της τριλογίας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει να εξερευνά τις συνέπειες απο το μακελειό που προκάλεσε ο Brady Hartsfield.

"Οταν ο αγαπημένος συγγραφέας John Rothstein βρίσκεται δολοφονημένος, ο Hodges, η Holly και ο Jerome, μαζί με την τοπική αστυνομία, θα πρέπει να εντοπίσουν τον δολοφόνο του. Όμως αυτή η υπόθεση είναι πιο πολύπλοκη απο την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Αμερικανικού συμβόλου. Μέσα απο το σπίτι του Rothstein εκλάπησαν ακυκλοφόρητες νουβέλες του συγγραφέα, που αξίζουν εκατομμύρια.
Καθώς η υπόθεση ξεδιπλώνεται, το τρίδυμο μαθαίνει πως αν και ο Brady έχει φύγει, η ανηθικότητα του εξακολουθεί να ζεί μέσα απο τις ζωές των θυμάτων του."

Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Mr. Mercedes"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο David E. Kelley ("Boston Legal", "Ally McBeal", "Big Little Lies"), ενώ την σκηνοθεσία και της τρίτης σεζόν έχει αναλάβει ο Jack Bender ("Game of Thrones"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον Stephen King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bill Hodges βρίσκεται ο Brendan Gleeson("Troy", "Braveheart"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Justine Lupy, Jharrel Jerome, Breeda Wool, Holland Taylor και Bruce Dern.

Η τρίτη σεζόν του "Mr. Mercedes" θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Νέο Trailer Απο Την Τρίτη Σεζόν Του "Mr. Mercedes"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.