Νέο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Servant"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την τρίτη σεζόν του "Servant", την τηλεοπτική σειρά τρόμου των Tony Basgallop και M. Night Shyamalan.

Αν και η σειρά του M. Night Shyamalan διαθέτει μια κάπως υπερβολική πλοκή, η creepy ατμόσφαιρα, η δεξιοτεχνική σκηνοθεσία και η πολύ καλή χημεία του cast, καθιστούν το "Servant" ως μια από τις καλύτερες σειρές τρόμου που παίζονται αυτή τη στιγμή (ούτως η άλλως δεν και πολλές).

"Η τρίτη σεζόν ξεκινά τρεις μήνες μετά το τέλος της δεύτερης, με την οικογένεια των Turner να προσπαθεί να επανέλθει σε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής. Όμως, η απειλή της αίρεσης που έκανε αισθητή την παρουσία της στο τέλος της δεύτερης σεζόν, κάνει την προσπάθεια τους ιδιαίτερα δύσκολη, με την παράνοια της Dorothy να κλιμακώνεται, καθώς ο Sean προσφέρει φαγητό στους καταληψίες του διπλανού πάρκου, άτομα που η Dorothy θεωρεί ως ύποπτα."

Νέο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Servant"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Tony Basgallop ("Hotel Babylon", "Berlin Station"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τον M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable"), ο οποίος βρίσκεται και στην σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Πρωταγωνιστούν οι Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, S.J. Son, Jeffrey Mowery, Sunita Mani, Erinn Anova, Sarah Biermann, Ronald Melton Braxton, Lyman Chen, Blaise Corrigan, Sugey Cruz-Everts.

Η τρίτη σεζόν του "Servant" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο Apple Tv+ στις 21 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.