Νέο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Σειρά "Powers"

0

Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Powers", την τηλεοπτική σειρά που θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Playstation Network.

Πρόκειται για τη πρώτη live-action σειρά του Sony Playstation Network, που είναι βασισμένη στη εικονογραφημένη νουβέλα των Brian Michael Bendis και Michael Avon Oeming. Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση, είχε αρχικά αναλάβει το δίκτυο FX, όμως ύστερα απο μια σειρά προβλημάτων το δίκτυο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το εγχείρημα που θα είχε ως πρωταγωνιστή τον Jason Patric ("The Lost Boys").

"To Powers εξελίσσεται σε ένα κόσμο γεμάτο με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες, δυνάμεις που προκαλούν τον όλεθρο και το θάνατο. Η ιστορία εστιάζει σε δυο αστυνομικούς των ανθρωποκτονιών, τον Christian Walker και την Deena Pilgrim, που αναλαμβάνουν την προστασία ανθρώπων σαν και εμάς και ερευνούν υποθέσεις με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες. Αυτές οι επονομαζόμενες Δυνάμεις γλυστρούν μέσα απο τον ουρανό με κεραυνούς και φωτιά και συγκρούονται πάνω απο τις πόλεις σε μια επική μάχη, μπροστά στα μάτια των θνητών απο κάτω."

Το σενάριο στα πρώτα δυο επεισόδια θα γράψει ο Charlie Huston ("The Smoking Gun Presents: World’s Dumbest"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Slade ("Breaking Bad", "Hannibal", "30 Days Of Night").

Πρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley ("Elysium"), Susan Heyward ("The Following"), Michelle Forbes ("The Killing"), Olesya Rulin, Eddie Izzard ("Hannibal"), Noah Taylor, Adam Godley, Jeryl Prescott και Logan Browning.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το "Powers" θα ξεκινήσει απο το πρώτο βιβλίο της σειράς, ενώ το ύφος θα είναι απο ακατάλληλο εώς πολύ ακατάλληλο.

Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου μέσα απο Sony Playstation Network.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.