Νέο Trailer Απο Την Τέταρτη Σεζόν Του "Veronica Mars"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "Veronica Mars", την τηλεοπτική σειρά του Rob Thomas, που επιστρέφει με την μορφή μίνι-σειράς οκτώ επεισοδίων. Η σειρά που διακόπηκε κάπως άγαρμπα το 2007 ύστερα απο τρείς σεζόν και 64 επεισόδια, επέστρεψε το 2014 με την μορφή τηλεταινίας (ύστερα απο μια καμπάνια στο Kickstarter), ενώ αργότερα οι πιέσεις των θαυμαστών της έπεισαν το Hulu να την αναστήσει για μια ακόμη φορά.

"Νεαροί παραθεριστές δολοφονούνται στο Neptune, καταστρέφοντας την τουριστική βιομηχανία της παραθαλάσσιας πόλης. Όταν το γραφείο ερευνών Mars Investigations αναλαμβάνει την υπόθεση με εντολή απο την οικογένεια ενός απο τα θύματα, η Veronica εισέρχεται σε ενα επικό μυστήριο οκτώ επεισοδίων, που φέρνει αντιμέτωπους την ελίτ της περιοχής που δεν επιθυμεί το μπάχαλο που φέρνουν οι νεαροί παραθεριστές και την εργατική τάξη που στηρίζεται στην τουριστική περίοδο."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Rob Thomas ("iZombie"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού με τους Diane Ruggiero-Wright και Dan Etheridge.

Πρωταγωνιστούν οι Kristen Bell, Enrico Colantoni, J.K. Simmons, Frank Gallegos, Scott Vance, Francis Capra, Clifton Collins Jr., Jason Dohring, Max Greenfield, Ryan Hansen, Patton Oswalt.

Η μίνι-σειρά του "Veronica Mars" θα διατεθεί μέσα απο το Hulu στις 26 Ιoυλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.