Νέο Trailer Από Την Τέταρτη Σεζόν Του "Fargo"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την τέταρτη σεζόν του "Fargo", που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλιο. Το νέο trailer φανερώνει μια τέταρτη, γκανγκστερική σεζόν με νέα πρόσωπα και ιστορία, αλλά το ίδιο πνεύμα και χιούμορ που έχουμε συνηθίσει από τις προηγούμενες σεζόν.

"Η τέταρτη σεζόν του Fargo εξελίσσεται στο Kansas City του 1950, εκεί όπου δυο συνδικάτα του εγκλήματος που παλεύουν για ένα κομμάτι στο Αμερικανικό όνειρο, αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μια δύσκολη εκεχειρία."

Το σενάριο και της τέταρτης σαιζόν έχει γράψει ο Noah Hawley ("Legion"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού. Πρωταγωνιστούν οι Chris Rock ("Lethal Weapon 4"), Timothy Olyphant ("Justified"), Ben Wishaw ("Perfume"), Jason Shwartzman ("Mozart in the Jungle"), Jack Huston ("Boardwalk Empire"), E’myri Crutchfield και Jessie Buckley ("Wild Rose").

Η τέταρτη σαιζόν του "Fargo" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες και θα διατεθεί μέσα απο το FX και το Hulu, ύστερα απο την πρόσφατη συμφωνία "FX on Hulu", που σύναψαν οι δυο πλευρές.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.