Νέο Trailer Από Την Τέταρτη Σεζόν Του "Stranger Things"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο teaser-trailer από την τέταρτη σεζόν του "Stranger Things". Το νέο teaser φανερώνει μια τέταρτη σεζόν που εξελίσσεται στην Καλιφόρνια με την παρέα να έχει σκορπίσει, κάτι που βέβαια θα αλλάξει στην πορεία καθώς μια νέα απειλή θα τους αναγκάσει να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Στο σενάριο και την σκηνοθεσία της τέταρτης σαιζόν βρίσκονται και πάλι οι Matt Duffer και Ross Duffer ("Vessel", "Hidden"), γνωστοί και ως The Duffer Brothers, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν ο σκηνοθέτης-παραγωγός Shawn Levy ("Real Steel") και ο Dan Cohen.

Πρωταγωνιστούν οι David Harbour, Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Priah Ferguson, Maya Hawke, Jamie Campbell Bower και ο Robert Englund.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν, κάτι που όλα δείχνουν πως θα γίνει μέσα το καλοκαίρι του 2022(!), καθώς τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Δείτε το teaser-trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.